Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: dsf
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: >100000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Shenzhen DSF Sciecne & Technologieco., Ltd werden opgericht in 2013 met een groep opmerkelijke talenten. Tot nu toe zijn er de workshop van 1500 vierkante meters en een professioneel team van R&D, van de Verkoop en van Naverkoop. DSF is een onlangs Hi-tech onderneming en specialiseert zich in hoogte - kwaliteits LEIDENE lichten.

 

DSF heeft sterke capaciteiten van R&D, vervaardiging, verkoop & de diensten in allerlei LEIDENE verlichting zoals 1.explosionproof-verlichting (explosiebestendige headlam, explosiebestendig flitslicht/toorts lichte, explosiebestendige schijnwerper, explosiebestendig hoog baailicht), 2.outdoor-landschapsverlichting (schijnwerper), 3.Indoor-decoratieverlichting (paneellicht), 4.professional-verlichting (flitslicht/toortslicht, koplamp, weglicht, het werklicht, triproof licht, hommellichten) enz. Wij kunnen ook verstrekken de aangepaste dienst (OEM&ODM) volgens uw vereist.

 

Elk van onze producten worden geproduceerd volgens de normen van ISO: Het Beheersysteem van de 9001:2015kwaliteit en ISO: Het Beheer System.They wordt van het 14001:2015milieu wijd gebruikt in soorten normale omstandigheid (/maak met hoge IP rang waterdicht/gevaarlijk) 

 

Drijf Voorwaartse Veiligheid!

Onthaal aan DSF!

Geschiedenis

 

China Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

      

Dienst

Wij verlenen OEM&ODM-de diensten aan onze klanten aangezien ons bedrijf werd opgericht. Het grootste deel van onze producten hebben ATEX, IECEx, Ce, ROHS, CNEx, CQC, CCC Certificaten verkregen en ISO overgegaan: Het Beheersysteem van de 9001:2015kwaliteit en ISO: Het Beheersysteem van het 14001:2015milieu.


DSF-kan het sterke team van het bedrijf diverse behoeften van klanten, zoals douane geleide explosiebestendige lampen tevredenstellen, om de vereiste certificatie helpen te verkrijgen, diverse verlichtingsoplossingen etc. verstrekken.

 

Wij verstrekken etc. veilige verlichtingsoplossingen voor allerlei gevaarlijke fileds, zoals stroom, metallurgie, olie en gas, petrochemische stof, vervoer, openbare veiligheid, luchthavens, ruimtevaart, mariene, industriële gebouwen, aardbeving, hulp bij rampen.

 

Welkom om een onderzoek, hoop voor om het even welke kans daar te maken dat wij coopearate in de nabije toekomst kunnen!

Ons Team

                                        

● R&D-Team

Met Krachtige R&D-capaciteiten, dynamische teams, uitstekend beheer en grote leveringsketen verhoudingen met alle partners, sparen wij geen inspanningen om hoogste kwaliteit en standaardproducten aan te bieden, en ondertussen volledige opvolgendediensten en steunen.

Volgens specifieke vereisten van verschillende klanten of projecten, kunnen wij one-stop en gepersonaliseerde oplossingen van de douanetechniek voor alle cliënten wereldwijd zeker doen.

 

 

● Productieafdeling

Het productiepersoneel ondergaat strenge en beroepsopleiding om elk proces van productie te begrijpen. Gespecialiseerde productie die machineproductie en arbeid combineren om productieefficiency en productkwaliteit te verbeteren. Wij controleren elk proces strikt in het productieproces om producten met gebreken te elimineren.

 

 

● Verkoopafdeling

De verkoopafdeling is verdeeld in binnenlandse verkoopafdeling en buitenlandse verkoopafdeling. Het is een jong en energiek team. Alle verkoop wordt hoogst opgeleid, hoogst gekwalificeerd, hoogst goed geïnformeerd, en expert in vreemde talen. Zij zijn zeer vertrouwd met het gebruik, prestaties, eigenschappen, voordelen en de nadelen van het product, enz., kunnen goede oplossingen verstrekken voor de klanten en een goede het kopen ervaring aan klanten brengen.

 

 

● De naverkoopdienst

DSF heeft een sterk team van de naverkoopdienst om de bevredigende dienst voor onze cliënten te verlenen. Alle producten van het bedrijf worden voorzien van éénjarige vrije garantie. U kunt onze naverkoopafdeling voor om het even welke kwaliteit of operationele problemen tijdens gebruik contacteren.


Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van de grote dienst aan onze klanten. Om het even welke commentaren en suggesties aangaande onze producten of diensten zullen veel gewaardeerd worden.