lopende band

Wij hebben professionele arbeiders en productielijnen om de overeenkomstige producten volgens klantenbehoeften te produceren. om de kwaliteit van de producten te verzekeren, ondergaan alle productiearbeiders professionele pre-baan opleiding en regelmatige beoordeling.

 

Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

 

OEM / ODM

Wij verlenen OEM&ODM-de diensten aan onze klanten aangezien ons bedrijf werd opgericht. Het grootste deel van onze producten hebben ATEX, IECEx, Ce, ROHS, CNEx, CQC, CCC Certificaten verkregen en ISO overgegaan: Het Beheersysteem van de 9001:2015kwaliteit en ISO: Het Beheersysteem van het 14001:2015milieu.


DSF-kan het sterke team van het bedrijf diverse behoeften van klanten, zoals douane geleide explosiebestendige lampen tevredenstellen, om de vereiste certificatie helpen te verkrijgen, diverse verlichtingsoplossingen etc. verstrekken.

 

Onze producten verstrekken etc. veilige verlichting voor allerlei gevaarlijke fileds, zoals stroom, metallurgie, olie en gas, petrochemische stof, vervoer, openbare veiligheid, luchthavens, ruimtevaart, mariene, industriële gebouwen, aardbeving, hulp bij rampen.

 

Het welkom om een onderzoek te hebben, hoopt daar om het even welke kans dat wij coopearate in de nabije toekomst kunnen!

Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

DSF met Krachtige R&D-capaciteiten, dynamische teams, uitstekend beheer en grote leveringsketen verhoudingen met alle partners, sparen wij geen inspanningen om hoogste kwaliteit en standaardproducten aan te bieden, en ondertussen volledige opvolgendediensten en steunen.


Volgens specifieke vereisten van verschillende klanten of projecten, kunnen wij one-stop en gepersonaliseerde oplossingen van de douanetechniek voor alle cliënten wereldwijd zeker doen.

 

Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0